Lichtkoepels

Lichtkoepels

Om u verder te overtuigen van onze vakkundigheid en om tevens te tonen wat voor types lichtkoepels en –straten er onder andere zijn, laten wij hier een aantal van onze projecten zien. Iedere lichtkoepel is uniek en kan, geheel aangepast op uw woning, op maat worden afgeleverd. Neem hiervoor gerust vrijblijvend contact met ons op.


Verandadak in aanbouw Nijkerk


In tegenstelling tot de hiervoor getoonde projecten, kunt u hier een verandadak zien in Nijkerk terwijl het nog in aanbouw is. Het verandadak is 5,69 meter lang en 3,45 meter breed. De lichtstraat is 4 meter lang en 2 meter breed, van het type zadeldak. Zoals u ziet passen wij de lichtkoepel of lichtstraat aan op de grootte van uw dak of verandadak.


Lichtkoepels in 't Harde


Hier ziet u een van onze projecten in ’t Harde. In de woonkamer hebben we een piramidevormige lichtkoepel met isolerend zonwerend veiligheidsglas geïnstalleerd. De afmetingen van de lichtkoepel in de woonkamer zijn 3,02 bij 3,02 meter. Ook hebben we aan de achterzijde van de woning voor een verandadak van ruim 13 meter gezorgd, met daarin 4 lichtkoepels van het type zadeldak. Het resultaat is een prachtige lichte omgeving in zowel de huiskamer als op de veranda.


Zadeldak in Oldebroek


Op de afbeeldingen hiernaast kunt u nog een project van ons zien, in Oldebroek. Boven de veranda zijn twee lichtkoepels geplaatst van het type zadeldak. De totale lengte van de veranda is 9,5 meter, met twee koepels van 4 bij 2 meter. De diepte van de veranda is 3,2 meter.


Piramide lichtkoepel op veranda


Hier kunt u een prachtig voorbeeld zien van het sfeervolle effect dat een lichtkoepel kan hebben op de veranda. De koepel is van het type piramide, met gelaagd veiligheidsglas. De afmetingen van de lichtkoepel zijn 2,5 bij 2,5 meter, waardoor de lichtinval precies de tafel omhult. Gefotografeerd door E. de Jeu.


Zadeldak in Sliedrecht


Een project in Sliedrecht, waarbij we zonwerend isolatieglas hebben gebruikt om een lichtstraat te maken van het type zadeldak. Zoals u ziet was deze klant voor ons een eindje van huis: ook al zijn wij gevestigd in Nijkerk, wij gaan er graag op uit om u kwaliteit te leveren.


Lichtkoepel in Winterswijk


Hier ziet u een bouwproject in Winterswijk, waarbij we een lichtkoepel van het type piramide hebben gebouwd met 73% zonwerend isolatieveiligheidsglas. De koepel was een prachtige toevoeging op een toch al prachtige woning en gaf de veranda nog meer een indruk van ruimte en een lichte atmosfeer. De afmetingen van de koepel waren 3,5 bij 3,5 meter.


Project Elburg


Hier is een veranda gebouwd met koepel erin en een zwarte schutting geplaatst.


Veranda met lichtstraat goor


Aanbouw veranda net daarin een lichtstraat van 2,70 meter met type zadeldak,deze veranda word afgewerkt met boeien van red cedar en mooie sierlijsten,en boeien met sierlijsten aanbrengen rondom de woning.


Nieuwbouw veranda Malden


Nieuwbouw van grote veranda van 8,53 meter bij 5,20 meter met daarin twee lichtstraten.


Aanbouw veranda met lichtstraat elburg


Nieuwbouw veranda met lichtstraat type zadeldak 4,10 meter. Veranda is 5,74 x 3,80 De aluminium profielen zijn de kleur creme wit gebruikt.


Levering lichtkoepel veenendaal


Aanlevering lichtkoepel van 1 x 3 meter. Veranda verzorgt door aannemer en a hoogendijk bouw verzorgde de plaatsing van lichtkoepel


twee lichtkoepels type schilddak elst


Twee lichtkoepels type schilddak in aanbouw voor klant in elst 1 voor in de woning en 1 in de veranda met elektra erin verwerkt voor verlichting in beide koepels. Plus een lichtstraat pyramide model in garage.


veranda in ermelo


nieuwe veranda gebouwd met lichtstraat van 5,20 meter afgeschilderd door klant super mooi gedaan en lichtledstrip aangebracht